Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Vrije sector +/-900,- naar sociale huurwoning Max 550,-

Gepost door Kirsten 
Beste,

I.v.m. ziekte van mijn man kunnen wij niet langer in ons huidige huis wonen.

Het betreft een vrije sector woning in Prinsenland, Rotterdam met een kale huurprijs van ongeveer 912 euro pm.. Wij zoeken zelf een sociale huurwoning in en regio Rotterdam Alexanderpolder, Capelle aan den IJssel of Krimpen aan den IJssel van Max 550,- pm.

Ons huis heeft 3 verdiepingen bestaande uit:
- Beneden: kleine eigen tuin aan tuinkamer. Voordeur grenst aan de gezamenlijke binnentuin die wordt gedeeld met het hele blok, erg groot. Beneden is ook een toilet aanwezig en vanaf buiten kun je je berging in.

- Midden: dit wordt hier gezien als de leefverdieping. Een open keuken en grote kamer.

- Boven: een kleine kamer, voor hobbykamer, vroeger was dit meer een open overloop, maar vorige bewoners hebben het dicht gemaakt. Dan volgt een ruime badkamer. Hier kan je je wasmachine kwijt. Er is een douche en toilet aanwezig. Daarna nog een grote slaapkamer met balkon.

Balkon en eigen tuin/ramen op het zuiden. Het is een warm huis met plat dak.

Wij zoeken:
- Een benedenwoning of flat met lift
- Minimaal 2 slaapkamers
- Indien flat, met balkon
- Geen trappen, alles gelijkvloers
- Minimaal 65m2

Voor foto's en dergelijke kunt in ons bereiken op kirstenvanderwerk@gmail.com
Goeiemorgen,

Bij deze zijn wij misschien geïnteresseerd in jullie woning. Wij zijn een gezin van 4 en zoeken een grotere woning. We hebben een vrije sector 3 kamer appartement in Prinsenland en zijn op zoek naar een eengezinswoning ook het liefst in Prinsenland. Onze woning is ongeveer 85 vierkante meter met een balkon en zit op de begane grond. Alles is gelijkvloers en heeft 2 slaapkamers. Een aparte berging voor wasmachine en droger. Er zit een toilet in de badkamer en heeft nog een extra toilet erbij. Er zit een open keuken in de woonkamer. Alleen zit je hier aan de huurprijs 780 EUR per maand. Ik hoop dat we wat voor mekaar kunnen betekenen!
Hopelijk staat jullie woning nog beschikbaar!

Met vriendelijke groet,

Latoya
Auteur:

Uw e-mailadres:


Onderwerp:


Bericht: