Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

U naar Amsterdam, wij naar Arnhem/Nijmegen

Gepost door Elena 
U naar Amsterdam, wij naar Arnhem/Nijmegen
02 november 2015 12:08
3 slaapkamer benedenwoning in rustige, kindvriendelijke straat in Nieuw-West. Geen onderburen en een grote balkon en tuin wat uniek is in Amsterdam. Alle winkels, dokters, openbaar vervoer alles is op loopafstand. Voor en achter de benedenwoning zijn veel bomen en groen dat door de gemeente wordt onderhouden. Onze tuin is netjes betegeld en heeft een hek. Dichtbij Station Sloterdijk en centrum van Amsterdam is makkelijk met de fiets te bereiken. Onze huis blijft sociale huur.

Wij zoeken: Eengezinswoning met 4 slaapkamers in een kindvriendelijke wijk in Arnhem of Nijmegen. 4 slaapkamers is een must. 4e slaapkamer mag ook zolder zijn als er een vaste trap en raampje is. Ook graag een woning die sociale huur blijft dus beneden 710 euro.

Als u hebt wat wij zoeken dan kunt u ons bellen op 0685526303. U mag ook gerust de woning komen bekijken.
goedemiddag,

kunt u contact met mij opnemen over de groote van de slaapkamers? etc.
Re: U naar Amsterdam, wij naar Arnhem/Nijmegen
27 januari 2016 14:07
Beste Elena
Ik een prachtig eengezinswoning in Arnhem
Met 4 slap kamers

Vg Masood
Re: U naar Amsterdam, wij naar Arnhem/Nijmegen
20 februari 2016 16:44
Te ruil aangeboden

Ruime lichte woning in Nijmegen van meer dan 70 m2. Wachttijd voor deze woning is 9-15 jaar (wachttijden in Nijmegen zijn de afgelopen jaren fors gestegen).

Woning
Aan de rand van een rustige woonwijk, nabij buurtwinkelcentrum gelegen bovenwoning. De woning beschikt over 4 kamers en heeft een ruime berging. De woning eeft twee ruime balkons. In de slaapkamer kunt u 's morgens genieten van de zon. En in de middag tot laat in de avond schijnt de zon in woonkamer. Inbouwkast in de gang en ruime keuken.

Renovatie
De woning is onlangs gerenoveerd (nieuwe keuken, toilet en douche). De buitenkant van de woning wordt nu gerenoveerd en zal eind maart klaar zijn (zie foto’s). Al met al een unieke kans om een ruime woning te krijgen in Nijmegen.

Omgeving
De woning is gevestigd in een rustige buurt dichtbij een bosrijke omgeving. De woning is gelegen in een rustige straat met uitzicht op veel groen. Verder gaat het om een fijne rustige omgeving waar alle nodige gemaksvoorzieningen (bus-/tramhaltes, kindvriendelijk, parkeergelegenheid (kosteloos), park/groenvoorziening, scholen, winkels) in de buurt te vinden zijn (huisarts, tandarts en scholen, buurtcentra etc.). Winkelcentrum op loopafstand.
Gunstige ligging aan rustige paralelweg van de Hatertseweg, met vrij en groen uitzicht. St. Annastraat is ook nabij.

Ook gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (o.a. de A73). De universiteiten liggen op een fietsafstand van ongeveer 7 min.

Gevraagd
Gevraagd woonruimte in Amsterdam (studio/appartement etc.). Ik ben op zoek naar een appartment of studio in Amsterdam. Zoek je woonruimte in Nijmegen of ken je iemand die wwonruimte zoekt in Nijmegen en een woning in Amsterdam heeft? Stuur dan een bericht. Wie weet is er een match.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 20/02/2016 20:11 door Nijmegen.
Auteur:

Uw e-mailadres:


Onderwerp:


Bericht: