Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

U naar Amsterdam- Noord - Wij 15 km rond Amsterdam...

Gepost door Stiefmoeder 
U naar Amsterdam- Noord - Wij 15 km rond Amsterdam...
04 juni 2014 14:02
GEZOCHT: voor een 3 Hoeks ruiling :

Eengezinswoning met 4/5 kamers en zolder, tuin. Voorkeur gaat uit naar Diemen, Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp, Aalsmeer, Amsterdam.

AANGEBODEN: 4 kamer mansionette woning ( dus op de eerste verdieping) met extra slaapkamer op zolder, voorzien van cv en dakramen en een vaste trap. Dus 4 slaapkamers. Bad, aparte douche, 2de toilet, kelder, balkon en vaatwasaansluiting. Mooie lichte zonnige woning tegenover het Noorderpark, geen overburen... Mooie groene buurt, met Albertheijn op loopafstand en 3 keer per week de Mosveld markt, zwembad, 5 min fietsen naar Amsterdam-Centraal, veel basis en hogere scholen.

Heeft u wat wij zoeken, laat het ons weten 0643196985 of Happyfeet@chello.nl

Groetjes, Michèle
Zoekt u ook een woning in almere centrum?
Staan jullie open voor Weesp? (15 min. van A'dam)

Hierbij bied ik aan:

Ruime nieuwbouw eengezinswoning (opgeleverd dec '13) in Weesp, 15 min. van A'dam / Diemen. De woning beschikt over 3 verdiepingen: begane grond met woonkamer, keuken en toilet, op de eerste verdieping 3 slaapkamers en ruime badkamer, op de tweede verdieping een hoge en ruime zolder met vaste trap en genoeg ruimte voor het realiseren van 1 of 2 extra slaapkamers.
Het huis beschikt over een voor- en achtertuin met schuur en achterom, een privé parkeerplaats, vloerverwarming en -verkoeling, en een mooie nieuwe keuken.
Weesp is een knus en charmant oud stadje onder de rook van A'dam, het huis ligt op 5 minuten lopen vanaf NS-station, 5 minuten van uitvalswegen a1, a9 en a10, scholen en supermarkten om de hoek.
Een heerlijk comfortabel huis, ruim, nieuw en centraal gelegen!!
Kale huur €867,- vrije sector

Graag verneem ik of jullie interesse hebben.
groet,
Cindy
Cindy.bor@hotmail.com
Auteur:

Uw e-mailadres:


Onderwerp:


Bericht: