Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

U naar Utrecht wij naar Zoetermeer of Pijnacker!!!

Gepost door San 
Aangeboden:

Mooi groot eengezinswoning met 3 slaapkamers op 1e verd en 2 slaapkamers op 2e verd (zolderverdieping met vaste trap).
ruime tuingerichte woonkamer met grote vernieuwde tuin op het zuiden, ruime keuken.
Begane grond volledig voorzien van leistenen tegels en nieuwe inbouw keuken hoogglans wit met diverse inbouw apparatuur. Keuken en woonkamer zijn deels gescheiden door glazen muur, waardoor veel lichtinval en erg mooi en chique uitstraling. Tuin is afgelopen augustus volledig betegeld met grote vierkante 50x50cm antracietgrijze tegels ong 60m2.
Woning staat in een mooi jong omgeving met veel nieuwbouwwoningen en villa´s, zeer groenrijk en kindvriendelijk. Scholen, supermarkt en sportfaciliteiten op loopafstand.
Bouwjaar 1999 en huur bedraagt 576,- euro ligt onder huurgrens, subsidie is dus mogelijk!!!

Vragen:

Soortgelijke woning, ook eengezinswoning met min 3 slaapkamers en zolder met vaste trap of evt groot 5 kamerappartement met 4 slaapkamers in Zoetermeer wijk Oosterheem of Rokkeveen, Pijnacker en evt in Wateringen met een huur tot 681 euro!!!

Wilt u naar het midden van het land, lekker centraal in Utrecht en u heeft een soortgelijke woning in bovengenoemde steden, laat een bericht achter en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen. Tevens staan wij ook open voor 3hoeksruil!

vrgr San
Hallo,


Heele vijne kerstdagen,


Met laila wij woont in zoetermeer /meerzicht. Wij zijn in deze advertensie geintereseert wij zijn etagewoning 1 etages 4 slaapkamer 1 hele grote woonkamer aparte keuken als u intereseert ben bel me Aub
te:0642369907
Re: U naar Utrecht wij naar Zoetermeer of Pijnacker!!!
29 juni 2014 01:32
alo ikheb huis leiden en omgevin den haag 4 kamer voor en achter tuin
tel 0685858548
Auteur:

Uw e-mailadres:


Onderwerp:


Bericht: