Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Van Amsterdam oud west naar Amsterdam!

Gepost door Zarife 
Wegens gezinsuitbreiding zijn wij op zoek naar een eengezinswoning met een tuin!

Wat bieden wij?

Sfeervol 3-kamerappartement met een balkon op het westen in het leukste en fraaiste gedeelte van Amsterdam West: Oud West/de Baarsjes! Deze goed ingedeelde woning is voorzien van een woonkamer, twee slaapkamers, een dichte keuken, een fraaie badkamer en een berging op de vierde verdieping!. Het balkon aan de achterzijde van het pand is zeer ruim en op het westen gelegen. De gehele woning is voorzien van een mooie bruin grenen laminaat.

Indeling :
Via het gemeenschappelijke trappenhuis is dit appartement op de derde verdieping te bereiken. Er wonen geen buren boven ons! U komt binnen in de hal vanwaar u toegang heeft tot bijna alle vertrekken in de woning. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer. Aan de achterzijde van de woning zijn de hoofd slaapkamer, de tweede slaapkamer en de dichte keuken gelegen. De keuken is een standaard keuken. Via zowel de keuken als de ruime slaapkamer kunt u het balkon bereiken. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel en een fraaie tegels.

Omgeving :
De Baarsjes is een heel leuke buurt, met heel veel nieuwe horeca en winkels, in Amsterdam die grenst aan Oud West, Oud Zuid en de Bos en Lommer. Vanuit deze woning bent u ook zo in de Jordaan, de Kinkerstraat of het Hoofddorpplein, waar u nog meer winkels, restaurants en andere uitgaansgelegenheden kunt vinden. Alle winkels voor standaard boodschappen kunt u vinden op loopafstand, zo heb je bijvoorbeeld een Albert Heijn (Postjesweg, Kinkerstraat of Jan Evertsenstraat), een Dirk vd Broek (Mercatorplein) en vele zelfstandige winkels zoals een goede bakker, een slager en een visboer maar ook Stach of White Label Coffee en diverse kledingzaken en leuke kringloopwinkels.

In de buurt bevinden zich diverse cafés en andere uitgaansgelegenheden/ Op 5 minuten fietsen van het appartement vindt u de Overtoom en de Kinkerstraat. Bent u toe aan wat ontspanning dan loopt u naar het Rembrandtpark. Iets verder gelegen zijn het schitterende Vondelpark en het Westerpark op respectievelijk slechts 5 en 10 minuten fietsafstand. Op de Overtoom zijn diverse uitgaans- en eetgelegenheden te vinden waaronder het welbekende Café Ter Brugge en ook op fietsafstand gelegen is Café Edel of Café Oslo, de andere kant van de stad op het Grand Café Fossa of theater Mozaïek.

Tevens zijn er op loopafstand bekende sportscholen te vinden waaronder David Lloyd of nog dichter bij het zwem- en sportparadijs van Amsterdam; Sportplaza Mercator. Mocht u behoefte hebben aan de natuur, dan staat u binnen de kortste keren in het Erasmuspark of het Rembrandtpark of kunt u op de fiets naar het veelzijdige recreatiegebied Spaarnwoude, het Westerpark of het Vondelpark. De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en meerdere uitvalswegen. Zo bent u binnen 700 meter op de ringweg van Amsterdam (A10). Bovendien kunt u goed parkeren voor de deur.
...Zou u ook willen ruilen met een woning in Hilversum. 3 kamer benedenwoning met achtertuin?
Hoi

Ik woon zelf op de bos en lommer aan de kant van de Baarsjes
Het is een hele leuke woning ik woon op de eerste verdieping
Met twee kamer woning. Als het uw interveerd wil ik graag gebeld worden 0614928956
Auteur:

Uw e-mailadres:


Onderwerp:


Bericht: