Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Jij naar Rotterdam WIJ naar ROOSENDAAL of omgeving

Gepost door G.rotterdamm 
Leuke 3 kamerwoning in rotterdam ( je kan er makkelijk 4 kamerwoning van maken de 2de slaapkamer van 17m2 kan door de helft ivm 2 deuren)& wij naar ROOSENDAAL

Wij wonen in een gezellige, rustige en schone buurt en gezellige en rustige buren. Alles is bijna op loopafstand. Metro 2 min lopen, bus 2 min lopen, tram 8 min lopen, supermarkt en andere winkels 5 min lopen. Zuidplein op een loopafstand van 15 á 20 min met openbaar vervoer 2 min. Rotterdam Centraal met openbaar vervoer 13 min. Gezellig Zuiderpark op loopafstand. De woning is instap klaar enkele dingen is overname mogelijk nette gerenoveerde keuken. De woning is met veel wit geschilderd dat maakt het ook een lichte ruime woning.

Rustige/Nette buurt. Het liefst gaan wij van een galerij/flat naar een eengezinswoning (aangezien wij binnenkort met 3 personen zijn) met voor en achtertuin en een kindvriendelijke buurt. Wij willen naar Roosendaal/Breda/Bergen op zoom of iets dat grenst aan belgië . Ook willen wij groter wonen ivm gezinsuitbreiding. Winkels, openbaar vervoer, kdv en basisscholen graag op loopafstand.
indien u nog zoekende bent, heb ik een totaal gerenoveerde eengezinswoning met 3 slaapkamers en grote tuin voor u in Bergen op Zoom.
Hallo, bent u nog opzoek? Ik heb een 2ondet1kap woning in Fijnaart (kwartiertje rijden naar Roosendaal) en ben opzoek naar een woning in Rotterdam.
Gr Inge
Auteur:

Uw e-mailadres:


Onderwerp:


Bericht: